Åbningstider Kundeservice
  • mandag kl. 09.00-16.00

  • tirsdag kl. 09.00-16.00

  • onsdag kl. 09.00-16.00

  • torsdag kl. 09.00-16.00

  • fredag kl. 09.00-14.00

Kontakt mig
DFA ForsikringsAgentur ApS
Strandbygade 16
6700 Esbjerg

73 40 41 49
police@dfaforsikring.dk

Campingvognsforsikring

Hent IPID Faktaark

Når du skal forsikre din campingvogn, skal du kun købe en kaskoforsikring. Du behøver ikke købe en ansvarsforsikring, da du automatisk har denne forsikring via bilens trækkrog. 

Hvis du forvolder skade på andre med din campingvogn, er du altså dækket via ansvarsforsikringen på bilen, der trækker campingvognen. 

 

Kaskoforsikringen dækker parkeringsskader på din campingvogn samt skader, der opstår ved f.eks. færdselsuheld, hærværk, brand og tyveri. 

Forsikringen omfatter selve campingvognen, forteltet samt skader på det indbo, der hører til i campingvognen. Altså køkkengrej, service, bestik, campingmøbler osv. Du skal blot sikre dig at forsikringssummen for indboet svarer til værdien for indboet. 

Stormskader på forteltet kan være begrænset til at omfatte den periode, hvor campingvognen er beboet eller alene sommermånederne, f.eks. fra den 15. marts til den 31. oktober.

Retshjælpsforsikring 
Herudover indeholder kaskoforsikringen en retshjælpsforsikring, der træder til, hvis du som ejer af campingvognen får brug for advokathjælp til visse tvister.

Når du har kaskoforsikring og kører i udlandet. er du automatisk sikret en særlig udvidet redningsforsikring fra SOS International. De nærmere forsikringsbetingelser fremgår af det røde servicekort, du kan downloade eller få hos os.

Du kan udvide campingsvognsforsikringen til også at omfatte vejhjælp i danmark.

Kontakt os på tlf. 73404149 for mere information.

Hvilken dækning har jeg på min campingvogn?

Vi har gjort det nemt for dig, at holde styr på dine forsikringer samt skrive til os eller anmelde skade. Du kan også se, hvor meget du betaler for dine forsikringer.

Alt er samlet i vores app DFAForsikring som du henter her:

Her får du hjælp til app'en

HUSK at tegne rejseforsikring hvis du skal til udlandet.

 

 

 

COLOURBOX4269722.jpg